Бесплатно скачать программы, обои, музыки, игры, клипы
Книги от за , смотрели 367

Playboy (November 2016) Nederland


Playboy (November 2016) Nederland
Playboy (November 2016) Nederland

Playboy - популярнейший глянцевый журнал для мужчин охватывает очень широкий тематический спектр: яркие фоторепортажи со светских раутов, эксклюзивные съемки знаменитостей, самые красивые женщины мира, впечатляющие рассказы о путешествиях, престижные автомобили, мужская мода и современный стиль жизни.

Журнал основан в Чикаго в 1953 году Хью Хефнером и его соратниками, выросший в настоящую империю Playboy Enterprises, влияние которой распространяется на все области медиа. Это один из самых известных в мире брендов.

Содержание:

Р36 PICTORIAL
Alleen de mooiste vrouwen op aarde komen in aanmerking om Angel te worden bij Victoria’s Secret. De Zweedse Kelly Gale is zo’n uitverkoren geval. Voor Playboy trekt ze nog net iets meer uit dan voor het Ameri-kaanse lingeriemerk. Hoe fijn dat is, zie je op P.36.

Р50 PLAYMATE
Als Carly Lauren in het circus werkte, waren wij er avond aan avond te vinden. Op de eerste rij. Deze betoverende blondine trekt ook op Instagram bekijks: daar heeft ze 1,2 miljoen (!) volgers.

Р90 MAD MEL
De wederopstanding van Mel Gibson lijkt een feit met zijn nieuwe oorlogsfilm, die in Cannes een minutenlange staande ovatie kreeg. Een profiel van Mad Mel.

Р18 TANTRA
Tantra, dat is toch die urenlange zweefseks waar Sting zo mee loopt te koketteren? Klopt, maar het is meer dan dat. Op P.18 lees je er alles over.

Р84 AFGHANISTAN
De beste commando-eenheid van Afghanistan staat voor een haast onmogelijke taak. Met te weinig mankracht en nog minder arsenaal moeten ze ISIS zien te verslaan. Een ontluisterende reportage.

Р68 BEAU Hij neemt zelden een blad voor de mond en dat levert dikwijls onenigheid op.
Maar Beau is gewoon Beau: driftig en eerlijk. Een groot interview metde presenta-tor die na zijn veelbespro-ken overstap naar SBS weer terug is op zijn oude nest.

РЗО RICO VERHOEVEN
‘s Werelds beste kickbokser stapt op 10 december in de ring met Badr Hari. Dat wordt smullen, zelfs voor wie niks met de sport heeft. We vroegen Rico waaraan hij ziet dat zijn beruchte rivaal oud is geworden, en nog 19 andere dingen.

Р122 MARILYN MONROE
Ze sierde onze allereerste centerfold en wordt nog altijd gezien als een van de meest sexy vrouwen aller tijden. Dit jaar zou ze 90 geworden zijn. Een mooie gelegenheid om de archieven in te duiken.

Р10 MOOISPUL
Je vraagt je vast af wat bovenstaand ding moet voorstellen. Wei, het is een bidon slash fitnesshulp. Deze en andere hebbedingen vind je op P.10.

Издательство: Playboy
Год издания: November 2016
Жанр: Мужской журнал
Формат: PDF
Язык: Голландский
Качество: Отличное
Иллюстрации: Цветные
Страниц: 128
Размер: 30.8 Мб

Скачать Playboy (November 2016) Nederland


Download

Как скачать бесплатно, без регистрации и смс: Playboy (November 2016) Nederland ?

В Закладки · {vote-num2}